GREJANJE

Kotlovi na čvrsto gorivo

Kotlovi na čvrsto gorivo podrazumevaju isključivo korišćenje drva i uglja. U zavisnosti od potreba i želja, moguće je odabrati livene ili čelične kotlove. Prednost korišćenja kotlova na čvrsto gorivo ogleda se u njihovom ložištu koji ima izuzetan prenos toplote na vodu (liveni kotlovi), odnosno promajama (čelični kotlovi). Posebno, trajnožareći kotlovi omogućavaju postizanje veće snage grejanja i smanjene potrošnje goriva. Veliki izbor različitih modela po pristupačnim i akcijskim cenama.

U ponudi imamo:

Kotlovi na pelet

U našim maloprodajnim i veleprodajnim objektima možete naći kamine i kotlove na pelet raznih proizvođača, kao i setove koji se sastoje od standardnog kotla sa dodatkom gorionika na pelet. Veliki izbor modela različitih proizvođača po pristupačnim i akcijskim cenama. U ponudi su kotlovi i kamini koji koriste samo pelet, ali i kombinovani kotlovi.

U ponudi imamo:

Pelet i briketi

U ponudi imamo bukov pelet A1 klase, kao i brikete za grejanje. Uvek svojim klijetima savetujemo da ogrev nabave u letnjim mesecima kako bi uštedeli i dobili što kvalitetniji ogrev za predstojeću zimu.

Share This