O nama

Kratka istorija

Nakon 25 godina Agrotehnika je danas vodeći zastupnik i distributer širokog portfolija proizvoda na tržistu Pomoravlja. Osnovna delatnost kompanije je velikoprodaja i maloprodaja veštačkog đubriva, semenske robe i ostale robe vezane za poljoprivredu kao i prodaja bele tehnike. Prodaja robe se odvija kroz 6 maloprodajnih objekata.

Kao osnovna delatnost bila je prodaja semeske robe, mineralnih đubriva, bele tehnike. Kasnije smo proširili svoj asortiman proizvoda i proširili put svojim stalnim razvojem i prilagođavanjem zahtevima različitih tržišta.

Poslovna politika

Naša poslovna politika je da svu robu nabavljamo direktno od uvoznika i proizvođača, po najboljim uslovima i da najbolje uslove kupovine prenesemo na naše kupce. Našim kupcima garantujemo najnižu cenu, originalno poreklo robe, fabričku garanciju, kao i tehničku podršku.

Misija i vizija

Stalnim poboljšanjima trudimo se da povećamo zadovoljstvo naših potrošača tako što ispunjavamo ili prevazilazimo njihove zahteve, potrebe i očekivanja.

Cilj je da kompanija i njen način poslovanja postanu prepoznatljivi na regionalnom i nacionalnom nivou, postignemo poziciju lidera, i da se time obezbedi održivi razvoj kompanije kao i stabilnost posla za sve zaposlene u njoj.

Mišljenja klijenata

Prezadovoljan sam uslugom. Nekoliko puta sam kupovao pelet kod njih i odličnog je kvaliteta. Usluga i saradnja su na profesionalnom nivou.

Nikola

Redovno kupujem hranu za psa kod njih. Dobrog je kvaliteta i psu odgovara. Često uzmem veću količinu kako bih uvek imala hranu na zalihama.

Jelena

Pored cene i kvaliteta, prezadovoljan sam jer uvek žele da izađu u susret i kada su veće količine robe da isporuče na kućnu adresu čak i ako smo malo udaljeni.

Dejan

Share This